Damn, what they say about me?

Sitter i Josse och Saras gårdshus med dom och Hilda, vi har ätit kinabuffé och nu gör vi pyramider. Ska kanske dra ut snart och träffa några, vi får se hur det blir. Riktig flumm- och myskväll iallafall!

Song of today

Vet aldrig hur jag ska börja mina inlägg, jag kan inte precis skriva godmorgon nu när klockan är tolv..
 
Idag ska jag mest vara hemma och plugga, kanske drar mig ut ikväll, men det återstår att se.
Har börjat kolla på Portkod 1321, och hittade soundtracket som de har i början. Det är ioförsig bara första tre raderna som hörs i början av varje avsnitt, men låten är käääärlek ♥
 
 

Lite lagom ful sådär

Sitter och väntar på Emelie som ska komma hit, så ska vi hitta på något osocialt och tråkigt, så jag måste spring och byta om nuu. MY HAIR ON THE PICTURE IS DA SHIT. bed head.
Har fortfarande huvudvärk, pallar inteeee det...
 
Ska ta och beställa lite kläder från dm, hittade massa skitsnyggt! Sen så ska jag ut och jaga vinterjacka, vill ha en blååååååå.
 
Träning ikväll också, kommer bara stunta, och halva laget är typ borta och sjuka så det kommer bli som det blir haha. Ska ändå bli skitkul, kunde ju inte träna igår.
Efter träningen ska jag hem till mamma och hjälpa henne, sen tillbaks hit till pappa.
 
Ha en fortsatt bra dag!
 

Remember?

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag åt med mamma på donken för några dagar sen och så kom det några jag kände? Well, dethär fick jag igår på fb haha...
 

Svar+uppdatering

Fick en fråga som jag tänkte dela med mig av, och samtidigt öppna mitt hjärta lite smått haha.
 
 
Jag vet inte om jag skrivit det förrut men det har jag säkert. Ja, mina föräldrar ska skiljas. Men jag har faktiskt inget emot det! Finns många fördelar med det, som jag inte har ork att rabbla upp nu. Men tillexempel dubbel månadspeng, mera kläder, smink osv, få fixa två nya rum från grunde. Om t ex. mamma är borta och jag ska sova hos pappa, så jag kan ändå sova hos mamma ifall jag känner att jag behöver vara själv, vilket händer lite då och då. Fast då har jag ingenstans att ta vägen så jaa...
Sen det här med julafton, nyår och födelsedagar tycker jag är lite jobbigt. I år t ex. ska jag fira jul med släkten på mammas sida i lycksele, och det känns ganska hemskt att lämna pappa ensam över jul. Julen ska ju spenderas med de man älskar och bryr sig om, så att vara 72 mil från papi då känns inte bra. Födelsedagar däremot tycker inte jag spelar så stor roll, då kan man ju vara halva dagen hos ena och andra halvan hos andra. Det är ingen big deal för mig iallafall.


 
Now to the update:
Gick och lade mig på fredag kväll, halvsjuk och slut efter praoen. Vaknade på lördagen klockan sju förkyld som satan, världens halsont, bihåleinflammation och antagligen med feber. Men det var bara att släpa sig upp, flyttlasses gick klockan nio. Sprang runt som en galning för att hinna packa så mycket som möjligt, vi lyckades väl sådär, mamma och jag. 
Började packa in nya lägenheten vid tolvtiden tror jag, blev två till turer till huset den kvällen också. Vi fick i ordning ganska mycket: Två byråer, piano, säng och spegel i mitt rum, soffa+soffbord, bokhylla, tv, mattor och mammas säng i vardagsrummet, köksbord och ganska mycket tallrikar+glas osv i köketoch så lite mer saker.
Hos pappa har jag däremot bara två krukor och en liten prydnadsuggla.
Imorse gick jag upp kvart i nio, vintertid nu så fick ju sova en timme extra! Vi åt frukost, sen körde mamma hem mig till pappa vid tolv-tiden. Sanna kom efter en liten stund, vi åt tårta, sen åkte vi till boland city och kollade på tapeter till en vägg i mitt rum hos pappa, sen åkte vi hem. Vi bor knappt 100 meter från varandra nu, så vi har sällskap när vi bler ensamma haha.
 
Ikväll har jag bara kollar på cea's showcase, tagit det lugnt och ätit choklad.
 
Måste bara dela med mig av liiiite till, k bry info, jag har huvudvärk. Det händer inte ofta, och när jag väl får det är det inte särskilt farligt, går över på en timma. Men inte nu nej. Hade ont i huvudet igår när jag vaknade, men när vi kom hem till mamma och började packa upp slog det till. Om jag reste mig upp från en stol kändes det som att någon hade slagit mig med en hammare i huvudet 7 gånger, och jag överdriver inte. Den huvudvärken har hållit i sig hela tiden, vill typ börja gråta ibland för det gör så ont. Och jag är ingen crybaby. Har fortfarande ont om jag ställer mig upp eller typ springer tio meter, så det är inte kul alls.
 
 
Om ni lyckats läsa ända hit är ni nästan värda en applåd, det blev sjukt mycket text. 
Jag ska strax lägga mig, är helt utmattad, så får vi höras imorgon!
 
Sleep tight babes.

This is the start of something new

 
Ignorera fina highschool musical-rubriken hihi.
Eftersom jag är fattig och inte har råd med en iphone, finns det ingen bloggapp vilket innebär att jag måste blogga via webbläsaren. Det går oftast inte bra så inläggen kan se lite konstiga ut. Where to start? Well, förlåt för usel bloggning på sista tiden, ska fixa det så fort som möjligt. Har haft fullt upp med att packa, since I'm moving. Pappa flyttade ut i onsdags och mamma flyttar imorgon bitti. Därav har kvällarna i veckan spenderats med att packa. Ikväll åt jag och mamma på donken, sitter och glufsar med två inbakade flätor och allmänt ful, och så kommer det folk som jag känner osv. Gömde mig under jackan jao. Efter det åkte vi hem och började packa i garaget och så för drygt en timme sen tog jag en låååångdusch, rakade benen och så, aaasskönt! Jag har inte tillgång till dator heller, så senast på söndag får ni ett inlägg. Nu måste jag däremot sova, upp klockan sju imorgon!

Wey wey

Kan bara säga en sak, jag kommer somna innom 20 min. Efter praoen idag åkte jag på profilen, men jag var helt nere och allt gick jättedåligt och jag var helt otagg. Stannade kvar med Martin och Leo väldigt länge också haha, till halv sju. Vi satt i gymmet och köttade, sen typ bara snackade vi och skrattade och så.
Borde egentligen packa nu, fast jag ska äta ännu mera och kolla på GG. Sen kan jag packa klart. Efter jag har sovit alltså.

Well, jag har inte mycket mer att säga, bara att jag äger 30:- atm och att jag blir kallad tuggummitjejen på praoen.

Prao


Hard as Wraps & Paranormal Activity 4

Hej!
Har suttit vid datorn nu i en timma sen jag vaknade, idag blir en chill dag med packning sen träning, längtar!
 
Jag måste rekomendera, ni vet att jag köpte lite nagelgrejjs förrut va? Köpte bland annat Sally Hansens Hard as Wraps, och den är grym! Det är som ett genomskinligt nagellack som man har på, och sen tar man bort det och har på nytt varannan dag. Naglarna blir jättefina, hårda och går inte av, som dom alltid brukar göra för mig. Så prova det om ni har sköra och tunna naglar! Jag tror det kostade ca 100:-
 
 
 
Igår kväll var jag på bio med Emelie och Kruse, vi såg Paranormal Activity 4, och måste säga att den är grymt bra! Jag skrek väl en sådär 4 ggr och mosade sönder Kruses hand under hela filmen... Måste tacka 25-åringen som satt på raden framför oss och kommenterade allas reaktioner lite då och då, gjorde filmen så himla värd att se, och det blev några skratt också, mellan mina "nej jag vill inte" och "varför varför varfööööör, döda mig" haha...
Kom hem vid tolv så jag orkade inte blogga då. 
 
 
Ni får se till att ha en bra dag allihopa, det ska jag ha! Puss.

New made

Två bows som jag gjorde i förrgår när jag var hemma och var sjuk. Tog ett tag, och även om dom inte är världens mest avancerade är jag nöjd! Fast dom blev väldigt stora..
 
 
Nu ska jag strax åka iväg och kolla på lite tapeter, sen ikväll kanske det blir bio med dom bästa!

Please help me find Molly

Hejsan allihopa, har verkligen inte haft ork att blogga, är lite sjuk så har varit hemma igår och idag.
Igår innan cheer-träningen hade vi kostföreläsning, jättebra, så nu ska man äta bra fram till jullovet haha! Efter föreläsningen hade vi träning, stuntgruppstema, så alla stuntgrupper var olika klädda! Vi stuntade nästan hela träningen men gick igenom tumblingsekvensen några gånger också.
 
Idag har jag bara legat hemma och kollat på tv och vilat, är övertrött så det behövs.
 
Bilder lånade från Malins och Fridas instagrams.
 

Du kan också glädja andra som på denna jorden vandra...

KLAPPA HÄNDERNA, OM DU ÄR RIKTIGT GLAD! *KLAPP* *KLAPP*
Vet inte hur många gånger jag hört det idag hehe, men annars har det varit roligt!
Efter praoen åkte jag hem, åt, drog ner på stan med Sara i en timme och hade lite "girltime". När jag kom hem sen vid halv sex insåg jag att jag inte hade några nycklar med mig. Och Klara och pappa var på fotbollsträning. Så jag satt inlindad i ett duntäcke på uterummet och läste en bok tills det blev mörkt, då gick jag och hoppade studsmatta. Pappa och klara kom hem typ sju, så jag hade en riktigt mysig stund all by myself...
 
hahah har små drakula-svansar i håret (alltså mitt hår föreställer det, jag är ree) OCH JAAAAA JAG ÄR INTE SÅ JÄKLA FIN HELLER OK!?!?!?
 

Hey ladies drop it down

Har varit på lagkväll med finaste, bästa ladybiffs! Vi har kollat på sm-filmen, ätit jävligt mycket onyttigt osv. Bästa!
 
Praoen idag har varit jätterolig, började åtta imorse men slutade klockan två så det var chill! Körde tempoboll och parallelhinderbana.
 
Ska faktiskt ta och sova nu, är jättetrött och ska upp tidigt imorgon. Sov gott alla!
 

Bow n' arrow

Sitter i sängen nyduschad och leker vig. Hahaha kör på pandan också efterssom jag inte är så fin just nu hehe..
Pract. gick iallafall bra, satte stuntet men tossarna gick inte så bra. Ska börja köra flickisar igen, men hejsan mentalblock! Vågar helt enkelt inte kasta mig bakåt.
 
Imorgon blir det till att ta cykeln till Ångelstaskolan klockan 07.45 och börja tagga prao. Ska faktiskt bli kul, hoppas vi hoppar trampett!
 
Wellwell, godnatt, kommer sova som en stock inatt, så försök inte ringa eller nåt haha, kommer definitivt inte vakna.
 

Finally

Somnade till slut igår haha, mitt när jag planerade ett cheerstunt, så det har inget slut.
Måste "give it up" för yoghurt. Framför allt Yoggi Dröm JordgubbCheesecake. Aldrig ätit nått godare, någonsin!
 
Har cheerträning om fem timmar, taggaaaaaaaaa!! Och så ska jag fortsätta packa. Mitt liv har fullständigt försvunnit på helger, gör seriöst ingenting, är inte ute, sover över eller någonting. Forever alone...
 
Taggar prao imorgon, blir att besöka min älskade gamla skola hos Matts, idrottsläraren, ska bli så grymt kul.
 

2.53

Hola. Det betyder hej på spanska. Klockan är snart tre på morgonen/natten och jag sover inte. Pigg som en mört är jag. Mörtar har röda ögon förresten.

Cause I'm falling to pieces

Som vanligt, förlåt för ingen blogging idag...
 

Idag har jag och mamma varit runt och sovit i sängar i hela Uppsala, om hon bara kundde bestämma sig... Hahaha kom på värsta bähän idag, åh herre haha, började skratta mitt på ikea-parkeringen när vi skulle äta. Åt i och för sig inte på ikea, utan på restaurangen i Boland city, sen gick vi in på citygross och shoppade loss, tappade bort mamma ett tag också...
 
Nu sitter jag iallafall på mitt rum med musik samt fixar naglarna, ska egentligen packa, men det tar liksom stopp haha, ska knappt ha med mig nåt, passar på att rensa ut saker nu. Har liksom pysselklubben-paket från 2006, riktigt värt att ha kvar!
 

Hi

 
Halloj! Sitter här och leker fin/ful, kollar på cops och tuggar nachos.
Jag har blivit bloggberoende, läser andras bloggar hela tiden, vet inte hur många gånger jag varit inne på samma bloggar idag, säkert 10 ggr iallafall.
Ikväll blir jag nog bara hemma, tacos och film, så alla får gärna vara sociala på sms och kik, @rebeccadahlquist!
 
Måste ännu en gång få uttrycka min kärlek till subway. Måste vara det godaste du kan äta, finns helt ärligt inget bättre. Om jag hade råd skulle jag äta där tre gånger om dagen. Jag väljer subs före hamburgare, pizza, kebab och nästan före cupido. Dom ligger lika. Jag tar alltid samma sak, eftersom jag inte äter meat, kött whatever, så det blir halv fulkorn rostad med skagenröra, alla grönsaker, ingen dressing med salt och peppar. Cola zero och white chip cookie. Standard, please bitches.
 
Tycker om cops. Man ser verkligen hur förstörd en människa kan vara. Hemskt samtidigt, det finns verkligen störda människor i världen. Vill bli polis. Kunna gör något åt saken, allt hemskt som händer och så. Kunna hjälpa.
 
Ska försöka vara social med pappa och klara som sitter och kollar fotboll uppe, vi hörs säkert senare ikväll, ha det bra så länge! ♥

Candyyy

Hejsan! Har en riktig fuldag idag, skulle göra på mittbena, JAAAA...
Blev skitfult och jag har dampat på mitt hår nu så de är ännu fulare.
Ska skriva engelskauppsats strax, kommer inte gå bra haha...

Efter la escuela hoy ska jag och sanna comemos en subway. Jaa man måste fatta spanska för att läsa min blogg hehe.


If you are a river, I am the ocean.

Hej. Såhär ser jag oftast ut när jag har duschat, håret är uppkrullat/självtorkat och jag ska sova. Jag vet att ni blir rädda, det blir jag nästan själv. Jag är alltså inte såhära, naturligt vacker, eller vad man ska kalla det.
 
Som sagt ska jag sova nu, adios amigos. Tengo el sombrero más mejor en el mundo. Jag har lärt mig böja adjektiv på spanska, ok?
 

My new love

Har inte haft tid att blogga, igår åkte jag direkt från skolan till Årsta och var tränare, sen direkt hem och sova, imorse han jag inte heller blogga, förlåååååt!
 
Har kommit hem ganska nyss, sitter på rummet, packar lådor och lyssnar på musik. Har cheerträning om ca 3 timmar, längtar!
 
Fick damp på svenskan idag, vi skulle skriva krönikor, så sitter alla och pratar, skriker, går runt osv. så jag drar typ 15 min tidigare, gick förbi Waynes på väg till bussen för att lungna mig med lite koffein. Provade något nytt, latte med kanelsmak, och herre gud så gott det var. Slår chai och choco-latte med långa vägar. Min nya älskling! Ett missbruk är påväg.
 

Måste däremot fortsätta packa nu, 14 dagar till flytt!
 

Natten bör spenderas under djup sömn.

 
Godnatt alla världens finaste människor, och ni andra, imorgon är en ny dag, strunta i dagens misstag!

Why smile when you have 10000 reasons to be sad? Becuse you can.

Sitter i sängen och vill sova. Pallar inget just nu och humöret är lååångt under normalt.
Men är ändå så lycklig, för att jag har världens bästa mamma. Utan tvekan. Även fast hon kommer med sina energi-orb-änglar-buddha-vardigsjälv-skaffakille-balansisamhället-saker varje dag. Men hon bryr sig så jävla mycket så när jag tänker efter vill jag bara gråta för att jag har en så underbar mamma som alltid älskar mig och finns där för mig. Som står med mig vad som än händer, och som har stått ut med mig under alla mina dåliga tider, varit med mig på soc-möten, kommit och hämtat mig när jag blivit tagen av polisen och som hämtat mig när jag varit så jävla packad.
Men som samtidigt låter mig göra misstag för hon vet att jag tar till mig av det som jag gjort fel och lär mig av mina misstag. Hon måste vara den perfektaste mamman som finns. ♥
 
Iallafall, jag har inte bloggat idag va? Tror inte det haha, ingen koll här borta!
Skolan har varit chill, efter lunch (som bestod av ostsås med fisk) bar det av till hälsoäventyret med klassen, alltid roligt. Efterråt blev det profilidrott, stannade kvar en och en halv timma längre, sen gick jag till mammas jobb, hjälpte henne bära kartonger till bilen, så drog vi ner till marknaden på vaksalatorg i kylan, och jag fick ett asgulligt Nalle-Puh skal och klassiska Lil' Wayne-linnet, och en munk hihi. Tog bussen hem och nu sitter jag här.
Forever alone.
 

Ridin dirty

Smsar på so lektionen skitbusigt!
Ska snart ha lunch, sen drar vi ut på marknaden, ha en bra dag allihopa!


Oh why?

Tänkte sova. Bäddade iordning sängen fett fint istället, men missmatchade sängkläder.
Och träningen gick bra, blåmärken på hakan imorgon!
 

No se

Har inget att blogga om. 
Eller massor faktiskt, men jag orkar inte.
Har inga bilder, ingen mobil heller. Kruse tog med den hem.
 
Finfina vännerna Emelie, Alexander och Gustav var här igår kväll. Vi kollade på Rec. Sen gick vi ut och vädrade oss. Sen blev Gustav bitch och åkte hem. Då blev Emelie sur/arg på allt och alla. Jag och Alexander körde sanning eller konka medans Emelie kollade på sin hemskärm och Gustav inte svarade på sms. Vi somnade vid halvfyra, efter att även ha sett Rec 2 och The time travellers wife.
Imorse vaknade jag med nackspärr klockan halv elva, rullade runt och halvt somnade om ovanpå Alexander. Vi gick ner och åt mackor klockan 12, så drog de två fina människorna hem strax innan två. Med sällskap av min mobil.
Tack så jävla mycket.
 
Nu har jag ätit nudlar. Min träning börjar om två timmar. Ska äta en bulle eller två och fundera över något filosofiskt ämne. Hejdå.
 
 

Why not liksom?


Stoneheart

Haha alltså min bloggning på vardagar...
ÄR HELT JÄVLA FREAKING HAPPY JUST NU!
1. Fick B på spanskauppsatsen=pappa bjuder på b&j!
2. Kanelbullens dag, bullar till lunch hihi
3. Padre har köpt lägenhet, i fålhagen, JAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Har ätit mat och nu ska jag tagga för träning! Fast jag är heeelt slut efter profilträningen imorse. Bara styrka.
Ska börja packa i rummet nu också, äntligen haha!
 

Skype med Sara!

 
Det allra bästa sättet att avsluta en riktigt jobbig dag på är skype med bästa!
 
Jag sprang på 14.12 idag på terränglöpningen, ca 2.7 km. Åt på subway efter och har varit cp-trött ända sen dess.

New in

 
Efter en mysig kväll med mamma på gränby, drygt 500:- fattigare men med fyra nya tröjor att lägga in i garderoben, ska jag nu äta en ostmacka och sova. Godnatt alla fina!
 

To gränby

Ska dra iväg med familjen till gränby, ska shoooooooppa, hihi mys!
 
 

Datasalen

Är i datasalen med klassen och skriver CV. Slutar om fem minuter och då ska jag gå och ta blodprov. Inte kul..

Får inte till det med word, det är typ årsmodell 2003, skitdåligt och man förstår ingenting. Tyr att Lina sitter bredvid mig, sjunger och lyssnar på musik. Då blir man glad.

Prueba de español

Godmorgon!
Mina fötter mår bättre idag haha, så jag hoppas jag kan ha mina skor idag igen, älskar dom.
Har spanskaprov nu på morgonen, kommer gå åt helvete! Hope for the best you know...
 
Bloggar senare idag om jag kan låna Josses mobil, men nu ska jag ner och äääääta, ha en bra dag!
 

Det är min tur

Sitter och kollar på reklamen till ensam mamma söker. Tycker inte om det programmet alls faktiskt. Lite horigt faktiskt. Hejhej, puss på dig, och puss på dig, och dig också. Nej nu går du och jag på piknik och strular under en filt, imorgon ska jag nakenbada jacuzzi med dig osvosvosv...
Nu säger jag bara vad jag tycker, men ändå. Sen skulle jag inte vägra om någon skulle filma när jag strular med nån jag gillar, men det är en annan grejj liksom. Inte precis som att jag går fram och tillbaka mellan 4-5 killar och blandar saliv.


Åååh när man ändå snackar om det, jag vill ha kille nu. Eller någon iallafall. Typ ligga och mysa och bara vilja vara med varann. Och bli bjuden på glass. Hihi.


Hemma från träningen nu alltså! Gick väl bra, var väldigt trött bara... Har ätit pasta ý salsa de carne, och nu ska jag hoppa in i duschen. Sov gott ni allihopa!

 


Här sitter jag och tummar upp och ler som en idiot. Hejdå.


Hola

Hemma nu, har ooooont i fötterna, stod upp i två timmar på slöjden...
Efter skolan drog jag och Emelie till friskis&svettis för att kolla prao, på vägen dit mötte vi Martin och Kornher, hahaha å herre vad stelt det var? Vi ska iallafall mejla ikväll och kolla om praon.
Nu ska jag åka till träningen, ska bara äta. Vi hörs senare när jag kommer hem :)
 

Slöjdmys

Myser innan slöjden börjar, har på mig mina nya kläder idag, hihi, och efter skolan ska jag och emelie fixa prao!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3361927/images/2012/pic_50697cd8e087c34f1f251bc3.jpg" class="image">


RSS 2.0