tea and bread

Nu gossip girl sen sova, godnatt :)

Emil!

Sitter i sängen och skriver svenska, massa att göra tills imorgon.
Men det hindrar mig inte! Emil är hemma! :D Och jag ska träffa honom och ge honom en jättefin present (en sten) så kommer han bli fett glad, hihi.
Ska skriva en novell på 2-3 sidor, vet inte hur jag ska komma på något, men jag får ta och försöka!
Vi hörs senare, pusspuss



I hate my mornings

Död. Pollenallergi. Rinnande ögon och näsa. Yrsel.
Ord som beskriver mina morgonar på våren/sommare.
Jag hatar pollen, ögonen har typ klibbat ihop sig på morgonen.
MEN vi får se det positiva i det! Inte för att jag kommer på något bra, men vi kan låtsas.
Har spanskaprov nu på morgonen, trodde det skulle vara imorgon, men så var det inte.
Hela svenskaarbeter ska in också, kärlek handlar det om, så jag måste sätta mig ner och skriva så fort jag kommer hem.
Annars är dagen ganska lugn,  ska till Gränby med Sofia efter skolan, leta kläder, sen ska ag skynda mig hem och plugga.
Men nu måste ag ner och äta frukost, bussen går om 40 min!
Puss

Bruten tumme?

Ligger i sängen och kollar på Gossip Girl. Inget bättre för mig, haha.
Idag stuntade hela laget i stadsparken, jättekul, körde 360 upp och ner, express-up och massa tossar, jag var både bas och backspot, kul att variera tycker jag :)
Annars har inget speciellt hänt, har C i matte, men ska gör ab-provet imorgon för att kanske höja mig lite till.
Gick också runt med Josefine och samlade in namn för att få ha kvar mattegrupperna när vi börjar nian. Vi har nämligen mattegrupper i vaksala, 1-5. De som går i ettan behöver mer stöd och jobbar på lägre nivå än de som går i femmans mattegrupp. Jag går i femman, och efter att ha haft Storm som lärare i över ett år är jag ganska vad vid hennes sätt att lära up. Ge mig en annan lärare och jag har E på en månad...
Våran rektor Christer kännde iallafall för att tjäna lite pengar på att säga upp en mattelärare, så matten kommer vara klassvis i nian.
Det betyder att toppelever inte kommer vara toppelever längre och att de som behöver stöd inte kommer få stöd utan kommer fastna på samma ställe.
Jeevlarns vad långt jag skrev... men sånt här tycker jag är fel gjort av rektorn.
Nu till något roligare, typ, jag har stukat min tumme så enormt mycket nu, kan inte böja den alls utan att det gör ont. Fml.
Nej men nu till något som är kul på riktigt! Emil kommer hem på fredag, och ni vet vad det betyder?
PARTY!
Nej men ååh vad jag saknar människan. Leva utan sin bästis i tre veckor är inte särskilt roligt, när man är van att spendera minst sju timmar om dagen med människan. Men det är bara att stå ut, bara en skoldag kvar så får jag träffa honom.
Men klockan börjar bli mycket, så jag ska kolla klart på avsnittet och sen sova, börjar 10 imorgon, chillpill :D

För er som inte kan se nya designen, rensa erat cache-minne på datorn, det gör ni på samma ställe ni tar bort webbhistoriken på, om ni inte vet hur så googla bara. Sov gott världen, imorgon är en ny dag, lev det till fullo! ;)


Cocosbollar!


Baseball

Sitter på fåhlhagen med Emma, Moa och Alex och kollar på alla andra som spelar baseball. Iskallt ute, jag hade tänkt frysa ihjäl här ute. Maria berättade att jag har B i geografi, sjukt glad! Det är mitt bästa ämne isåfall haha. Nu ska vi lyssna på musik och äta nötter, så vi hörs i eftermiddag, puss.

Let's do an express-up 360 to bow, no problems, right?

Sitter i soffan nere och försöker komma på roliga och skumma stunt som vi kan prova imorgon. Ska vara frisk, ska vara frisk. Eller jag tänker gå till skolan no matter what.
Pappa och Klara är på gränby, mamma är någon annan stans, och jag sitter ensam hemma medans alla mina kompisar är ute och spelar fotboll eller gör något annat kul...
Just so you all know, jag kommer kanske inte bo kvar i vårat hus. Både mamma och pappa har blivit varslade om uppsägning, vet inte ens om vi kommer bo kvar i uppsala, men jag ska göra allt vad jag kan för att stanna.
Men nog med depp, fjärde säsongen av Gossip Girl tankas ner just nu och så blir det att spendera kvällen med upper east siders :)

Designar om!

Vet inte om ni kan se den nya designen - som för övrigt inte är klar - men jag kan inte det, blogg.se laggar...
Hanna Andersson ska iallafall, efter mycket utpressning angående hennes linsskydd fixa lite saker här på bloggen också, efterssom hema skiten är cp, menyn/side har margin på -34675px, inte normalt lixom.
Är iallafall hemma idag också, har redan gjort av med två pappersrullar, och jag har inte ens varit vaken i två timmar. Jävlarns hur förkyld man kan vara...
Imorgon är det stunt i stadsparken som gäller, längtar, ifall jag kommer upp ur sängen haha.
Vi hörs senare idag, nu ska jag typ äta bruch, puss.

Not alive

Ligger i soffan aldeles utslagen, orkar inget. Har feber och shit, men helgen var värd det!
Har egentligen inget att skriva, så ska sova lite till, vi hörs ikväll, då kommer filmen från rm upp också :)
La mig ner på golvet i kön till kassan på donken, riktigt normal :D

Påväg hem

Sitter på bussen med ungefär halva laget, tävlingen gick bra, film kommer på youtube så fort som möjligt! Vi kom däremot bara sexa, jag tycker vi skulle fått en mycket bättre placering, efterssom vi körde programmet bättre en någonsin!
Har kollat på bumbibjörnarna, haha skitkul ju!
Tossade massor med Agnes, Elvira och Simone, gick superbra! :D
Kommer hem typ ett, så vi hörs imorgon, ska nog inte gå i skolan, mår lite dåligt, menmen, vi hörs, puss!

Ibis!

Hotellet är seriöst en plåtburk...
Bussresan var typ 5 timmar, sen en timmas paus då vi åt och stuntade :)
Joanna sitter på våran säng och har epilepsianfall... Simone och Agnes ska dela på lilla våningssängen medans jag och Joanna har dubbelsängen ^^
Bilder kommer efterssom!
Gemensam pyrre med Spitfires.
Fina tränaren Malle :*
Och Sofia :D
Esther och Ida :)
Felicia sprang in i ena skylten, sen hade Agnes ner den andra medans hon skulle sätta upp den första. Haha vi suger...
Tagga Eurovision!
Hela Laget på bussen!
Nu ska vi fortsätta kolla på eurovision och snacka om mitt liv och vara allmänt flummiga, haha, PUSS.

RM-tagg!

Har packat hela kvällen, pallar inte mer nu... Men då tar vi och laddar upp bilder från träningar! Några har jag redan laddat upp, med det spelar ingen roll! :D


2based strech!
Tagga nu tjejer!

Hallonglass!

Är påväg hem. Dunkar halleluja. Har haft hk, vi gjorde maränger och glass, skulle egentligen varit vaniljglass, men duktig som man är ställde jag mig och gjorde sylt. Kvinna i köket ftw! Tyvärr fick vi inte äta något, menmen. Efteråt gick vi ut på skolgården och spelade fotboll en stund, eller jag hämtade bollarna, men ändå :* Strax kommer mamma hem med sushi, och sen ska jag packa för Borås, åker elva imorgon! :D Btw, Leo var riktig jävla sexig idag på hk:n! Eller jag ska inte säga något, själv gick jag runt med shortsen uppkavlade till halva rumpan pga eksem eller nåt...

Loreen!

Bilder från onsdagsträningen kommer, men nu blir det Loreen!

My eyes are glowing :o

Curry kom in med en fågel. Panikskrikande i några minuter... Det är 24 grader ute! :D Är påväg till staden för att äta med mami och papi, har vart på gränby nyss också. Köpte shorts :) Slutade halv två också, istället för fyra som alla gjorde, moahahaha.. Men nu ska jag kliva ur bilen, pusspuss.

Last practise

Sitter nyduschad i sängen och läser bloggar och messar med folk.
Hade sista träningen inna RM idag, det va så varmt i hallen så vi gick ut, fast mina skor är grööööna nu...
Vid halv sju kom några föräldrar och vi köra lite skojjiga saker, fler bilder kommer :)
Är jättetrött. Så jag ska sova. Godnatt :)

Tagga idrott


Tagga?

Ordentlig frukost, tagga terränglöpning!

Plugg...

Ligger hemma och pluggar för teknikprovet imorgon, längtar inte.
Jag var i stadsparken i fyra timmar idag iallafall. Det va skitkul att basa, men lite småskumt med ens fd. tränare som backspot och simone som flyer, menmen ^^
Började iallafall köra cupie och lib, sen expressup tictoc och tillslut försökte jag mig på 360, fast det gick inte så bra...
Joanna kom iallafall vid 6, så körde jag 2based med henne och rasmus, finns tyvärr ingen bild på det, men däremot när Joanna drog heel och scale!

Stunting!

Ska iväg till Stadsparken och basa med min fd. tränare Rasmus, jag suger som bas, menmen, vi får försöka :D
Har nytt linne från gina tricot också, peach-färgat stickat med öppen rygg, jätteskönt när det är varmt!
Idag har jag vart på ackis, kollade min rygg igen, och påväg till väntrummet mötte jag världens finaste kille, I'm in löööv, nej men så vacker, snygg och jag vet inte vad. Han låg i en såndär sjukhussäng, och när han och den som körde sängen mötte mig så log han!
Jaja nog om mina happy moments, har varit ute och stekt tills nu, så ska och fixa lite lunch, typ sallad och sen tagga stuntning! :)

Bästa strech ever Rasmus ^^

See you later aligator.

Japp.


sen ska jag visa att jag är värd dig.

Bilder från igår kväll


Avslutar med en riktigt snygg scale på fel ben...

Alla bilder lånade från Hanna!


Kvällen tillbringades på ip med chill folk.

Countdown

11 dagar kvar till RM! Vi tävlar som nummer sju av tio, skulle helst varit tidigare, men jaja. Skulle ha träffat Pelle ikväll, med det gick inte, så jag våldgästade Säws hus :* Ska snart dra hem iallafall, Emelie mumlar om nåt cloumnlööh sak, dom egentligen var climbe. Blond tjej, javisst. Imorgon vet jag inte vad som händer, får se. Men nu ska jag fortsätta lyssna på Emelies blondinskämt, pusspuss!

Strawberry

Frukost, soyayoghurt och jordgubbar, mums! Igår på fålhagen va det rätt mysigt, vi spelade kubb och brännboll och grillade marchmallows. När jag kom hem skypade jag, sen pluggade jag lite, och så sov jag. Idag är det sista ellengången, ska ut och fika i nån park :) Josse och Hilda följer även med till profilen! :)

What a mess

Vaknade typ nyss, hade lyckats somna med musik på hög volym, flera lampor tända med alla kläder på mig. Haha lyckat...
Ska iallafall ner och äta frukost nu, sen ska jag hitta på något innan min träning klockan fyra :)
Bilder från lagkvällen kommer!
Hörs senare, puss


Bara för att jag älskar bilden.

Lockigt hår!

Har stått i typ en timma och lockat håret, men värt det! Även fast lockarna har gått ut om 3 timmar...
Träningen gick iallafall super, även fast fyra timmar blev lite jobbigt. Men det löste vi med att köra med ögonbindel haha, då skrattade vi massor istället.
Skulle träffat Emelie Lindström, med det blev sen och jag ska åka till sävja om knappt en timme.



Jag tror jag nyss bröt tån... men aja :)

Jag hoppas att Joannas knä mår bättre nu, ifall vi stuntar något, hon fick ont idag :/

Hahah juste, det var en gång på träningen idag då ena pyrre-gruppen skulle köra programmet själva, så va det nästa hela min stuntgrupp, bara jag som fattades, så då va jag back i det bygget, och resten av programmet leke jag spotter, asså hahaha va kul, för dom typ hoppar ju runt mer armarna, fast diskret, medan jag gjorde samma sak gånger 1000. Joanna skrattade så mycket åt mig att hon typ inte kunde koncentrera sig, så de fick mycket användning för mig som spotter...typ.


Hittade en till bild på mig på ButiQs hemsida, ganska bra faktiskt :)



Men nu ska jag sminka mig färdigt, så vi hörs senare!


Jordgubbsgrottor

och pelle gillar inte mig...

Sleep

Ingen profilidrott idag, har ont i halsen.
Ska ta bussen om 80 minuter, så det blir att chilla och spendera tid med mormor och morfar.
Mitt internet funkerar inte på mobilen, det är därför det blir så lite inlägg...
Nu ska jag äta frukost och fortsätta kolla på navelpiercingar, vi hörs senare, pusspuss.


PULS

Sitter i sängen i sportbh och mjukisbyxor, kom hem från cheerträningen för ca 45 minuter sedan. Mormor och morfar är här i några dagar, jättekul att träffa dom igen efterssom de bor 72 mil ifrån mig, och jag inte träffar de mer än 1-2 gånger/år.

Idag hade vi terränglöpning på idrotten, skulle springa drygt 2,5 km. Fick typ astmaattack eller något och kunde inte andas och såg bara suddigt, men Alex stannade och gick med mig en bit, innan jag fortsatte springa ändå, det var ju bara 300 meter kvar.
Trods det sprang jag på 14.31, helt ok tycker jag. Drygt en halvminut långsammare än för ett och ett halvt år sedan, men då gick jag ändå på friidrott hehe.

Efter skolan bjöd Emil mig på subway, sen följde han med till min träning, men efter halva kom Leo och dom drog nånstans.
Träningen gick iallafall bra, Emma har gjort illa handen, så hon kunnde knappt bygga, och Simone var sjuk, igen, så jag, Agnes och Joanna körde typ 2.5 based haha.



Strax ska jag ner och äta lax, 
Även om man inte ska äta efter klockan sju på kvällen.

Ska iallafall fortsätta försöka ta tag på Pelle, han svarar inte, men aah vi hörs :)


Piece of cake

Är hemma med Emil, vi har ätit upp tårtan och hoppat studsmatta. Jag sitter inne på fb och Emil rotar igenom mitt kök på jakt efter något ätbart...
Vi ska snart ta bussen in till stan igen, så ska jag på Ellen-möte, snacka sex hehe, och Emil ska äääntligen bli blond!


Health

Ny design är påväg, jag kommer få gymkort och jag ska bli nyttig!
Ikväll åt jag mitt sista godis och drack min sista kolsyrade dricka, så nu är det dagt att kötta som fan till summer '12!
Kommer skriva lite tips om hälsa så fort jag kommer igång, så jag ska försöka att leda in bloggen mer på träning, hälsa och cheerleading. Ni får gärna tipsa andra och länka till min blogg när den kommer igång!

Men nu ska jag sova, godnatt :)



Ooops, late

Hehe har inte bloggat på tre dagar... men så går det när man har roligt!
Idag fyller jag iallafall år!

Jag har fått:

¤En Dator, Asus K-någonting




¤ En 27' skärm




¤ Ett halsband, en tröja, en bok om vegetarisk mat haha, hårspray och lite mer som inte syns i bilden.





Idag har jag stuntat med Joanna, Emma, Agnes och Linda innan träning.

Vi tänker bli officiella, så jaa, vi brukar stunta på fritiden. Vi kör inte så svåra saker, bara lite random shiet. Typ tictocar, high/low lib på båda benen med olika uppgångar, 180s, skruvar, raka tossar och Joannas galna stunt idéer haha.

Och för att fira våran officiallitet kommer jag lägga upp bilder från när vi stuntar i något kommande inlägg, för nu ska jag ner och äta tårta! :D




Puss och Kram!


Hammarskog

Sitter på bussen med Olof, ska ses på skolan om 10 min och åka till hammarskog. Jag ska bada där, skiiitkallt, menmen ^^ Efter skolan ska jag kanske träffa Säw, men vet inte säkert. Nu ska jag däremot gå av, så vi hörs senare :)

Genrep

Har nyss kommit hem från Fyrishov, vi har haft genrep med cheerleadingen, och det gick bra.
Råkade stuka foten och failade lite i hoppen och pyrren, men jaja ^^
Vi fick också våra dräkter, åååh så grymt fina, men dom åker upp heeela tiden...
Körde också lite extra stunt med min groupstunt, typ bara lib showN'go och första stuntet, men så roligt ändå.



Hur som helst så kom inte jag och Mathilda sent, det var nationella för niorna så vi hade salbyte, så vi började halv nio istället!
Efter det skulle vi ha engelska, men efterssom våran lärare var borta så var både engelskan och idrotten inställd, så vi hade nästan 4 timmars håltimma.
Jag va med Emil, vi är faktiskt bästa kompisar :D Hahaha men vi köpte gass, solade i stadsparken, var hemma hon han och lite sånt.
Kvart i ett hade vi svenska, sen matte och teknink.
Efter skolan drog jag och Emil till han igen, sen skjusade han mig till fyrishov. 


 

Nu ska jag äta kexchoklad och tagga till Hammarskog imorgon, så godnatt allihopa! :)


Going for the long drive

Sitter på bussen påväg till skolan, det sitter en skiiiiitsnygg kille bredvid mig... Kommer iallafall komma sent, men Mathilda joinar så de är lugnt :) Men nu ska vi ta allvarligt snack, haha, puss.

Screw

Valborg va kul, träffade Emelie, Hanna och Josefin, så drog vi till brasan i Gamlis och träffade folk. Träffade Leo och Martin också. Vaknade iallafall vid halv åtta imorse, cyklade hem, grattade Klara och bänkade framför tvn med min kexchoklad :) Emelie och Hanna var däremot livlösa när jag vaknade. Imorgon halv sex är det genrep inför RM, ska extrastunta lite med Skyraiders/Avengers eller vad min stuntgrupp ska kalla oss hehe. Vi körde ju skitstabila highlib i söndags, så det bli bara bättre och bättre! :) Ska tossa lite också tror jag, om vi får, så vi utvecklas. Agnes har ioförsig stukad några fingrar, så det kanske inte går så bra... Men nu ska jag hjälpa till nere istället, hörs senare, hejdå :*

RSS 2.0