Winners


On our way!

Sitter i bilen påväg till grönan, ska bli så jääääävla kul! Vi gjorde vofflor till frukost, sen är jag ju väldigt sugen på Felicias tårta... Men vi hörs senare, byebye :D

Stunting

Sover hos Bläckis. Träningen gick super, körde high lib mm. Vi körde också fett jobbig styrka, menmen :) Jag ligger och kollar på Spice Girls filmen, lite halvrolig hehe... Imorrn blir det upp och sjunga, sen grönan, längtar! Jaa, såhär kan det bli när man stuntar men tappar 2based hahaha. Men nu ska jag sova, godnatt :*

Hett

Det är så sjukt varmt! Sitter på bussen i mjukisbyxor, svettas typ ihjäl... Nu kommer jg inte vara hemma förren morgonen första maj, först nu ska jag till Sävja och träffa kompisar, sen ska jag träna, sen ska jag åka till knivsta, imorgon ska jag till Grönan med Felicia Sundgren, sen på kvällen ska jag träffa kompisar, och sedan vara hemma 8 på morgonen efterssom min syster fyller 12! Längtar fett mycket till träningen, ska fråga om jag får basa Joanna i ps och allgirl med agnes Men nu ska jag lyssa på musik och utstå värmen. Puss

Fight

Har varit med Emelie, Leo och Martin ikväll, vi träffade Erik och Jonas, två 93-or som är våra nya bästisar :D Jag och Leo hade iallafall fight i hans säng, jag fick ont :( Ligger och smsar med Pelle, typ. Det är 26 dagar och bara 7 träningar kvar till RM, nerräkningen har börjat! :D Men nu ska jag typ sova, sov gott :)

Too late

Sitter på bussen påväg till skolan, börjar nu, men är där om typ en kvart haha. Kommer bli tråkigt idag efterssom Sanna, Josse, Emelie och Pelle är påväg till gbg. Men nu ska jag kolla upp gympriser. Min scale på bild!

-

Mår skit. Vill bara lägga mig ner och gråta. Vet inte varför. Ingen verkar ändå märka något.

Donut med Emelie Lindström

Inställd spanska!

Jag vet inte

Sitter på 13 påväg till profilen, ser hemsk ut idag.. Fick en fot i huvudet igår, och har fortfarande ont, så vi får se hur det går att träna. Är sjukt trött också, skulle kunna somna.. Men nu ska jag strax av, hörs, puss och kram.

Fanta

Sitter vid små borden i kvarnen med godis efterssom Sofia är inne o köper läsk. Klipptid om 30 min, sen kanske Emil följer med på min träning :) Men nu kom Sofia, så ska babbla på, pusspuss.

Wave in the window

Sitter bak i bussen med alla killar, halvawkward stämning... Har orgenterat i Stadsskogen, med Emil, Leo och Olof, det gick bra :) Nu ska jag och mathilda köpa onyttiga saker, och sen äta lunch, puss

Conversations

Snabbt inlägg, ska strax gå av bussen. Origntering idag i hammarskog, kul, är fett bra på de ^^ Efter skolan ska jag klippa mig, sen träning. Sov cp dåligt inatt, och så han jag inte sminka mig, så jag ser ut som ett monster haha. Vi hörs senare, puss

Don't let me go

On the bus. Gränbyträning, myspys, fika och massa efterssom det är sista gången! Har varit och fotat lite, men en av blixtarna gick sönder, så det blev bara typ 50 bilder. Det känns iallafall bra att vara tillbaks på skolan, träffa alla igen. Josse följde med och provade på gympaprofil, tror hon tyckte det va kul :) När jag kommer hem har jag som vanligt 15 min på mig att äta och byta om, menmen. Puss.

A present for me?

Sitter i bilen påväg från Stenhagen, har varit superroligt! Dom va så söta att jag fick massa saker, blommor, biokort, choklad och något mer som jag inte har öppnat. När jag kommer hem ska jag duscha och sova. Och äta choklad. Hehe.

Everybody's free

Sitter med Josefine och Sanna i ukk och käkar gratiskex och bullar :) Jag och Sanna vann pris på SOn, för vi hade en bra företagsidé, minimorötter ftw! Vi kollade också klart på Romeo och Julia, som vi började se för typ 3 månader sen. Har också köpt fika till Stenhagen ikväll. Men nu ska vi ut och sola, hejdå :)

You can be my trouble baby

Sitter på bussen, den vill inte starta, så jag kommer antagligen för sent till skolan.. Har dålig hårdag idag, luggen är lockig och massa skit. Musik iallafall 20 över, sen blir det sista Stenhagenträningen för terminen! Kommer sakna tjejerna, men får träffa dom ihöst igen. På tisdag blir det fotografering igen som sagt, myspys, vi ska vara ute :D Men nu ska jag kolla fb, Puss

Våruppvisning!

Idag har det varit våruppvisning, på fyrishov, alla i Uppsalaflickorna har varit där.
Iallafall, jag o Simone vakade vid 8-9 imorse, sen innan vi skulle åka sa hon att Joanna, min flyer, va sjuk. Jag trodde henne inte, men det visade sig vara så ändå. Så istället för Joanna körde vi med Linda, som är frontspot. Men hon är jätteduktig ändå! Emellan de två olika uppvisningarna byggde vi lite, pyrren som ni ser här nere och lite kast, hoppade osv.
Efter själva uppvisningen gick jag, Isabella och Linda till c-hallen och tossade i gropen haha. Jag är jättebra bas. Hehe...
När jag kom hem va jag sjukt trött, har sovit 4-5 timmar/natt typ 3 nätter i rad. MEEEEN min svenskauppgift är klar, och den ska in på måndag.
Förresten, jag tycker inte om mackor längre. Dunno varför.
Men nu ska jag inte göra någonting, kommer bara inte på något mer att skriva, så vi hörs imorgon, Godnatt!

Donken

Sitter på donken med Simone och väntar på våran mat. 15 min skulle det ta. Skämms på donken.. Vi ska hem till Emelie Lindström och göra något, men de va massa andra där så de blir säkert bra. Jag pallar inte sktiva mer, för nu ska vi gå o tjata efter våran mat. Puss

Simone Lång

Sitter med Simone i mitt vardagsrum o äter crunch med actimel haa. Ikväll ska vi äta ute o kolla på film mm. :)

Sleepover

Sleepover hos Selin med Josephine, Medea, Moa och Emelie. Fan va vi har ätit onyttigt, och imorgon ska vi upp vid 9! Kill me... Pallar inte skriva mera, är trött och ska sova rumpa-rumpa med Moa haha. Imorn ska jag möta simone halv tolv, men godnatt sålänge :)

Aircrash confidential

Trodde jag lade upp ett inlägg imorse, men tydlign inte.. Kollar på Discovery Channel, om flygplanschrashar. Fattar inte äns varför jag kollar på det, så sjukt obehagligt... ButiQ gick bra idag iallafall, köpte jordgubbar till oss. På lördag ska Simone sova här, FF hela kvällen, myyys vi ska ha :* Men nu ska jag se på crashar, igen hehe. Godnatt, vi hörs :)

With all rights

Jag tänker stämma Dragon Palace.
Vaknade kvart i tre inatt och spydde. Åååhh mysigt -.-
Mår lite bättre nu, men är fortfarande seg i kroppen. Ska ändå iväg till träningen, Rasmus sista ju :/
Jag är iallafall sjukt hungrig, men jag vågar inte äta något. Inte för att jag är sugen heller...
Imorgon måste jag tillbaka till skolan, fixa det sista, pallar inte skriva om allt hemma. Jag kommer inte ens ihåg vad det är jag ska skriva om haha.
Jag har kollat på två S.W.A.T. filmer, dom är bra, men jag tycker den första är bäst.
Nu måste jag däremot ner och släppa ut katten. Orkar inte.

Sushijävel

Übersnälla Josefin bjöd ju mig på sushi idag vid fyra typ, och nästa direkt efter började jag må dåligt, blev jättemätt och typ cp.. Sen nu har jag ju varit och tränat i två timmar, orkade verkligen ingenting! Körde typ 4 flickisar, lite styrka och typ massa handståenden, men sen orkade jag bara inte. Så kom jag hem, skulle äta falafel med ris och någon sås, kämpade i typ 30 min med att få ner tre små falafels och typ två skedar ris. Fan vad skit jag mår. Imorrn måste jag förbi skolan efter praon och fixa till det sista med klassikerarbetet, sen är jag klar! Men nu måste jag sova, usch på Dragonpalace räksushis...

Photography

Sitter på bussen hem, ar varit på ButiQ tills nu, men vid fem kom Magnus så fotade vi igen! Gick super, och när jag får bilderna lägger jag upp några + fixar ny design. Träning åtta, så det blir skynda hem och äta och byta om, sen kanske hämta upp Zelina. Men nu måste jag ringa några, vi hörs!

Guardian Angel

Står ensam i kassan på ButiQ, Josefin äter, och jg har hängt upp massa kläder!
Ska strax äta thaisoppa, börjar bli jättehungrig efterssom jag har gått runt och tuggat tuggummi hela dagen.
Det har kommit upp en bild på mig på ButiQ's hemsida, HÄR.
Kan inte få upp bilderna här, menmen :*
Vi hörs senare, det kom massa kunder.

Skyr

Sitter och kollar på cheerleading. Ovanligt.
Stenhagen gick super, alla var jättegulliga :)
Efteråt gick jag o mamma in på maxi och handlade, fick typ fem skyr, fyfan vad mätt man blir av dom!
Imorgon ska jag till ButiQ o´vid 11 och praoa, ska bri kul, får se vad jag ska göra.
Jag har ju lovat att göra ett träningsinlägg, och det kommer, ska faktiskt börja fota nu ^^
Men mamma tjatar om datan, så godnatt så länge! :)
Bild från Vakssalas utklädningsdag!

Forever alone

Är på skolan och letar efter Jeremie. Jag och Camilla ska jobba ikapp. Haha vi är efter.

Bedtime

Ska sova, är fett trött. men jag blir mobbad av Pelle. Efter våruppvisningen kollade jag på när Rasmus och Simone stuntade, sen hoppade jag och Felicia runt i typ hela c-hallen och lekte haha ^^. Efter det hämtade jag, mamma och syster Josse och sen kom Sanna och Emma hem till mig, så hoppa vi studsmatta och åt tårta :) Men nu måste jag sova, ska va i skolan 10 imorrn. Godnatt!

Magnus double caramell

Jag tror den heter så iallafall. Emil sov hos mig som sagt, lite mysigt sådär haha. Förrutom att han snarkade och snacka om typ spel i sömnen... Nu sitter jag på Fyrishov och väntar. Det är våruppvisningsgenrep, så typ alla grupper i uppsalaflickornas förening är med. Jafäg började iallafall kvart i elva med stenhagen, sen var jag med min egen träning, gränby, från klockan tolv. Jag och Zelina smet in i c-hallen/gränden och hade kul på tamblingen som uppvärmning haha. Vi slutade typ kvart i två, och nu sitter jag och väntar till halv fyra när min cheerleading ska träffas. Mysigt. Glömde headsettet hemma... Köpte en glass också, skiiiiitgod, nästan lite för mycket choklad och kola kanske, men himmel ändå. Nu ska jag nog ringa någon eller nåt, vi hörs senare.

Chokladkaka

Sitter i bilen med Pelle påväg till Fyrishov, ska bada med Josse och Sanna och Emil. Bakade chokladkaka till familjen, bättre bilder kommer haha. Det är istort sett bara choklad, typ underbart! Men nu måste jag springa in på atg och tanka på busskortet, vi hörs :*

Breakfast on the bed

Mamma väckte mig med frukost på säng för en stund sedan, oboy och mackor. Synd bara att jag inte va sugen på något av dom. Klara och mamma är utanför min dörr och leker med våran katt. Igår kväll drog Emelie med mig ut, vi satt på donken och svava.och gjorde absolut ingenting. Vi hade jävligt tråkigt. Det slutade med att Emelie åkte 7an hem med Hanna och jag åkte 6an med Pelle som hade varit på konfa. Idag vet jag inte vad jag ska göra, vänta på bilderna från Magnus och fixa ny header antagligen. Men nu ska jag ner och äta yoghurt, vi hörs senare :*

Taco

Sitter och jobbar med svenskan. Fyfan vad tråkigt.
Pappa och klara kom nyss hem från jagvetintevart, men dom skulle köpa cykel och kanske dator till mig (:D) och dom kom hem med cykel och ny mobil till Klara men jag vet inte om dom köpte dator..
Pappa får flipp på frysen för att den piper.
Emelie ringde nyss, hon fick fett lack för att jag har läxor (a)
Men nu måste jag hjälpa till i köket, vi hörs :*

Scorp

Sitter på bussen hem. Jag har iallafall bestämt mig för att ha en needle innan cheersäsongen är slut, En needle är en scorp med rakt ben. Här under ser ni 3 bilder på min scorp, den första är för typ 5 månader sen, den sista är innan DM, typ 12 februari, och den i mitten är nån gång emellan. Problemet är bara att jag i vanliga fall är ganska stel i ryggen, och bara ibland kan jag pressa riktigt mycket. Men det är bara att pressa på träningarna!

Last dogwalk

Dom är iallafall bra på att fläta sin koppel...

I love my mornings

Det är så sjukt skönt att ligga och snooza, man blir typ piggare sen. Jag vanade iallafall kvart i sju, och nu ska jag ner pch göra nudlar i en termos ^^ Efter hunddagiset ska jag till ButQ, sen till skolan, hem och plugga och sen träffa Emelie. Men nu måste jag skynda mig.

Orange & Cinnamon

Emelie drog iväg mig ut, så vi cykla till årstahallen, köpte snickers, åkte till rörparken, sen hem till Mathilda dom räddade mig så jag får godkännt i svenska, tack älskling :* Har ett underbart stort doftljus, det luktar kanel och apelsing, det har seriöst blivit min drog, jag tar med det överallt. Men efterssom man inte ska sova med ljus tänk så ska jag släcka det nu och försöka sova. Puss och Kram

To the school

Missade bussen idag igen, så får vänta en halvtimma, passar på att sminka mig och måla naglarna sålänge, haha. Jag och Camilla, en tjej på hunddagiset, gick värsta långpromenaden i skogen med två av hundarna, jättemysigt! Ska till skolan och hämta nya praopapper, sen till ButiQ och sen ska jag hem och plugga... Jag ska också leta balklänning, ringa Isabella och bestämma tid då vi ska göra våra catwoman masker till våruppvisningen, städa och laga middag. Puh. Men nu kommer la buss, vi ses :*

For every facinative

Godmorgon! Nu sitter jag på 6an påväg till stan för att sedan byta till bussen till bäcklösa. Träningen igår gick bra, gjorde lite roliga saker. Haha Emma Holmgren gick på bussen, hon såg mig inte, tack och lov, haha jag är så jävla ful idag, men du såg jättesur ut :* Nu är det iallafall bestämt att jag ska byta prao nästa vecka, så japp. Men nu pallar jag inte skriva mer, haha, så vi hörs :)

-Det finns ingenting som är så bra att det inte kan bli bättre

Kan inte lägga upp bra bilder, har tömt datorn, dom som finns kvar är över ett år gamla.
Mamma hämtade mig från praon tjugo i elva, så drog vi till ackis, kollade upp min rygg, sen åt vi lunch hemma tillsammans efterssom jag inte behövde åka tillbaks till Bäcklösa.
Jag har träning om drygt tre timmar, och har ingen aning om vad jag ska göra tills dess. Hade tänkt göra bows eller något men insåg att det inte finns tyg hemma..
Längtar tills jag får bilderna som Magnus tog igår, menmen, bara att vänta haha.
Känner faktiskt att jag borde ut och springa, men jag pallar inte. Så är det med det mesta, pallar inte göra mer än vad jag måste. Jag är fan lat.
Bild från Thailand hösten 2010, längtar tillbaks!

111

Var så sjukt trött igår efter min träning, så jag orkade inte blogga. Nu sitter jag iallafall på buss 111 mot sunnersta, men ska t hunddagiset såklart, sen vid halv elva kommer min mamma och hämtar mig så ska vi till sjukhuset och kolla upp min rygg som jag inte har problem med.. Ikväll är det cheerträning, längtar! men jag har inte lyckats sälja alla klubbhäften, är det nägon som vill köpa ett? ;) Men nu ska jag sova, isch, så jag skriver senare :*

It's raining man

Sitter på bussen påväg hem, fotograferingen gick skitbra, Josefin som äger butiQ var jättesnäll, hjälpte mig hitta kläder och vinklar osv. :) Ska äta middag så fort jag kommer hem, sen ska vi hämta Zelina så åker hon med mej till träningen. Immorn blir det hunddagis igen, sen ska jag kolla om jag kan byta praoplats nästa vecka.

ButiQ

Slutade 1 på praon idag, åkte hem, duscha och åt, och 10 över 4 ska jag dra ner på stan till ButiQ, så ska Emils pappa fota mig, sen efter det drar jag på träning!
Ska mosa på med smink enligt Emils pappa, så jag springer till badrummet nu.
Vi firar mitt *harkel* modellgenombrott med en sjukt vacker bild på Leo från förra sommaren.
Men vi hörs senare, puss.

HundisDagis

Sitter nu på Bäcklösa Hunddagis och käkar paj, har gått typ 3 promenader och plockat bajs, inte särskilt mysigt.. Det finns några små söta hundar här, men dom flesta är typ jättestora. Och hoppiga. Hehe. Men nu ska vi ut och hämta in hundarna som är ute, vi ses :* Världens mysigaste Joktan på bild!

Cykel på köpet

Spara värsta slanten, kom till elgiganten! Nej men idag har jag varit utomhus med kompisar hela dagen, så jag inte hunnit blogga, haha. Imorgon ska jag till Bäcklösa, gå ut med hundar osv. Sen ska jag hem en snabbis, sen åka ner på stan, så ska Emils pappa fota mig, sen hem igen om jag hinner, sen blir det gympaträning! :D Men nu försvann reklamen, så jag ska fortsätta kolla på csi där kvinnor får ögonen utplockade eller dränkta i aceton, hehe..

Wokmiddag


Smurfhits+Godis=min eftermiddag

Insåg att jag inte har bloggat idag, haha.

Vaknade halv 8 imorse, somnade om, vaknade kvart i nio med nackspärr, somnade om och sov till tio.
Jag kan inte röra huvudet..

Idag har jag (trots nackspärren) hoppat massa studsmatta, låtsas vara flyer osv.


Igår kväll gjorde jag även klart ett ca 45 sekunders groupstunt-program, som jag o min stuntgrupp ska prova någon dag :)




Idag har jag inte haft en Mustangs-träning på en hel vecka, men det känns så mycket längre. Jag saknar alla enormt mycket och längtar till på onsdag, äntligen träning!



Men nu ska jag gå och hämta mina nys ljus (?) som jag köpte igår, haha.



Puss

Sushi

Har nyss ätit sushi med pappa på gränby, inte trevligaste miljön precis, men supergod sushi! Träffade Leo också, det va ett tag sen, inte för att han sa något annat än hej, menmen. Men nu tvingar pappa mig att lägga ner mobilen, ha de bra sålänge!

Alina System YEAH!

Sitter i bilen påväg till Alina med pappa, vi ska kolla på dator osv. Idag ska jag bara vara hemma och chilla, och sen kommer Emelie och Josephine så ska vi fota massa :D Här är en bild på min piercing som jag tog i torsdags eller onsdags, kommer inte ihåg hahaha. Men nu ska vi dunka musik, vi hörs senare :*

Tennis


Nu ska vi inlägga

Emelie kom hem till mig som en solstråle bland målnen, och räddade mig och min kväll, så PARTY HOS MIG IKVÄLL, ALLA ÄR VÄLKOMMNA!
Vi sitter och dunkar gamla låtar som, Avundsjuk, Vill ha dig, Vi drar till fjällen osv. Så många minnen som bara poppar upp ^^
Jag och Emelie ska börja på balett, eller nej, vi ångrade oss. Vi ska däremot bygga ett fort i badrummet, önska oss lycka till :D
Jag har iallafall köpt massa ljus, så mitt rum kommer brinna upp inatt...
Men nu ska vi typ dra o spela tennis (?) så vi hörs senare ikväll :*

Strawberry Cheesecake

Sitter på ikea med familjen och äter påsklunch, eller ja, jag äter räksallad och Klara äter 3 portioner köttbullar, haha. Ska övertala mamma att hämta ostkaka åt mig, det går inte bra än så länge. Iallafall, ikeas cheesecake är typ den godaste som finns! Men nu gav pappa mej ostkakan istället, så jag ska ta och hugga in, vi hörs :*

Cleaninghelp

Vaknade imorse av att nån städfirma va här, dom ska tydligen städa vårat hus. Jag vill gå ner och duscha men dom är fortfarande kvar. Mitt hår är helt kaos sen igår, står rakt upp och är fullt med hårspray.. Jag vill se min piercing! Jag har ju fortfarande kompress över, och ska ha det i flera dagar, så det blir no peeking på dagarna ^^ Idag vet jag inte vad jag ska göra, oplanerad dag helt enkelt, så vi får se vad som händer! Men nu tror jag faktiskt att städmänniskorna drog, så jag ska springa ner och duscha innan någon annan gör det, pusspuss

On my way home

Tror inte jag har bloggat en ända gång idag, har inte hunnit eller ens tänkt på det. Åkte ner på stan med Emelie vid 12 nån gång, kolla i lite affärer, sen drog vi till bondeland och piercade min navel, sen när vi skulle tillbaka fick vi vänta på bussen i en timma, väldigt fin utsikt vi hade från busskuren. Åker. Efter det åkte vi iallafall tillbaka till stan, åt lite, sen mötte vi Bea och Maryam, och lite smårandom sådär följde vi + Emiö med på Titanic 3D! Filmen va sjukt bra, och började gråta skitmycket på slutet, haha. Efter filmen drog jag och Emil hem till han, hans pappa fotade mig lite, och sen skjusade Emil mig till hållplatsen, och nu sitter jag på bussen, ska av om 2 hållplatser. Hemma möter jag två förhoppningsvis sovande föräldrar. Godnatt :*

Pommes och Glass

Sitter på donken med Emil, Pelle, Kruse, Emelie, Elin, Camilla och Frida och käkar småsaker. Emil gråter för att hans nya vita skor blev smutsiga, och Kruse läser tidningen osv. Vi har nyss varit på Joannesbäck och spelat fotboll, ätit pizza och choklad och druckit läsk. Nu är jag sjukt mätt och längtar hem, för jag är jättetrött :( Men nu ska vi cykla iväg igen, vi hörs, godnatt annars :*

I miss cheering

Sitter och äter lunch, är trött och längtar till ikväll då jag ska träffa Emelie! :) Imorgon ska jag pierca naveln, lääääängtar! :D Egentligen skulle det varit träning idag, men det är lov, så det blir ingen :/ Nästa vecka bär det av till Bäcklösa Hunddagis, haha kommer aldrig orka 2 veckor...

Frosties <3

Ligger hemma i sängen och ska precis sova, är sjukt trött. Idag åt jag typ en hel kartong frosties hemma hos Joanna, skitgott ju! Sen när jag kom hem va jag tvungen att steka pannkakor... Imorgon kväll ska jag iallafall träffa Emelie Säw, på dagen vet jag inte, men antagligen sova, haha. Ingen bild, pallar inte, men vi hörs imorgon, pusspuss.

To the city!

Ska strax åka ner till stan och träffa Emma, Agnes och Joanna, vi ska kolla på nån film och äta picnik och lite sånt tror jag, haha :)
Vaknade 20 över nio av mig själv imorse, brukar alltid vakna typ 12!
Men nu ska jag packa och springa till bussen, puss

I will always love you

Kollar på csi och letar efter godis, jag och pappa har snackat om dator och tv och lite sånt, blir jätteglad :D Imorgon ska jag träffa kompisar, och på fredag ska jag och Felicia Sundgren till Kista Gallerian :D Vi hörs :*

Studsmatta!

Nu är jag med Josefin och Sara, vi har bakat jättenyttiga hallonmuffins och gjort hamburgare, satt upp min studsmadda och nu kollar vi på HSM 3, hahaha.
I veckan hoppas jag att min stuntgrupp kan extraträna lite, skulle vara jättekul!
Har tagit massa bilder men jag tappade bort kameran haha.

It's quite dramatic

Man hinner faktiskt med massa saker om du gå upp runt nio och inte säger nej till saker. Felicias mamma väckte oss halv nio, sen åkte vi med hennes pappa Richard till Arlandas crossbana och var där. Sedan vid 1 tog jag tåget hem, drog till st:persgallerian, pappa köpte converse till mig :* Efter det åkte vi hem, åt, sen skjusade han mig till Uppsävja, 3 timmars cheerträning är Alltid kul! :D När jag kom hem från träningen åt jag, sen ringde Mathilda och ville ha sina hörlurar, så jag cyklar och möter henne, och på något sätt lyckas vi cykla runt varann, men det slutade med att jag bänkade hennes och Camillas myskväll haha. Sen vid 20 över 11 skjusar vi ner milla till Vaksalatorg/Leo, säger hej till Emil och Leo, sen cyklar vi hem igen. Efterrätten som jag fick igår i Stockholm! :) Men nu måste jag sova, ska träffa Josefin och Sara imorgon som sagt, så sov gott!

Estoy tireta

Träningen var jätterolig, vi fick reda på vad vi skulle göra på våruppvisningen, och satte ihop programmet osv.
Tänkte först dra till IP ikväll, men jag orkar inte, men jag ska ändå iväg till Mathilda Fästh och lämna hennes hörlurar, hon drar ju till Egyptien imorrn, kommer sakna!
Imorgon ska jag träffa Josefine och Sara, vet inte vad vi ska göra, men något kul hittar vi nog på :)
Men nu måste jag glä på mig typ 5 lager kläder, ska ut i kylan ;)
Jag vill också tossa :((

Happy mornings

Sitter i bläckis rum och tar fuuula bilder på mig själv, haha.
Vi ska gå ner och äta frukost snart, sen ska jag dra vid 1 ungefär.
Jag fick också en väääldigt fin nyckelring av bläckis, precis vad jag behövde............

Bläckis

Lite flumm sådär.. Nu sitter vi iallafall och kollar på Honey 2, kökar dipp och typ inget mer, haha.
Snart ska vi sova, trötta cheyyer ;)

RSS 2.0