National Geographic HD

Det måste vara världens bästa kanal, åååh kärlek. Och ja jag är allmänbildad osv...
 
Hemma efter gympan, riktigt söta barnen är haha, men väldigt skrikiga. Annars idag så hade jag sovmorgon och började 10.15 på fyrishov för simning/livräddning. Man skulle simma, hämta en docka på bottnen och simma tillbaka. Tog 3-4 minuter, sen fick man göra vad man ville i drygt en timma. Hade kemi efter lunch, sedan skulle vi kolla på sjuornas teater-grejj, och jag var nog den ända som tyckte det var roligt.
 
Imorgon blir det boxning på kvällen, sedan cheer-träning direkt, och så profil på morgonen ju. Ooppa workout style.
 
So long bitches.
Och här får ni några bilder, första från skolavslutningen i sjuan, några bilder på Mustangs och resten från i sommras och sommaren innan det.

Here we are again in the middle of the night, we're dancing round the kitchen in the refrigerator light.

Hej. Godmorgon. Hola, ciao, konichiwa, hello, sawadee, merhaba, privet, guten tag, nihao, moi, ztravo, selam, salut, bonjour, nabadeey, slaw, dzień dobry. Hej alltså.
 
Vaknade tio, kollade klart på sista avsnitten av Chuck, och jag hoppashoppashoppashoppashoppashoppas att det kommer Chuck versus the movie eller säsong sex. I'm begging.
Desperat jojo.
 
Ska äta frukost, fixa garderober hos pappa, äta lunch, träna, duscha och sova. Mitt sociala liv är alltså -3 på en skala 1-10, och min lathet är nog en 7a. Det var allt jag ville säga, så ni alla får ha en riktigt bra dag, och sova gott inatt och jag vet inte vad. 
 
Adios.
 
Världens finaste, bästa, underbaraste excali.

Chuck

Man kan inte INTE älska Chuck. På riktigt. Underbart. Men,  Jag har endast ett avsnitt kvar. Någonsin.
Och jag gör dethär till värsta stora grejjen som att jorden skulle gå under eller något.
 
Igår kväll var jag och Sanna på Breaking Dawn, 23.59-föreställningen haha. Trötta och frusna var vi också när vi cyklade hem vid tvåtiden. Sov till ett idag hihi.
 
På tisdag drar jag på boxning med Sanna, och inte nåt friskispass haha, utan riktig boxing. Awesomeeee!
 
Och nu ska jag plata håret, hejdåååå.
 
 

Ba rum pum pum pum

What to say om min bloggning haha... Har inte bloggat på en vecka, och har lovat er massa bilder, ny design, lovade träningstips i typ februari haha, jag lyckas bra just nu... (Och allt det kommer, till slut nog)
 

So to the updates: 
  • Förra torsdagen:  Hade inställd spanska, och efter det skulle vi till Gymnasiemässan, så efter profilen stannade jag och Martin kvar, gjorde so-läxan i c-hallen och sedan lekte vi där från tio till ett. 
    På Gymnasiemässan var jag till fyra typ, gick runt överallt och nu vet jag, ungefär vad jag ska gå.
    Tog bussen till stan med Emelie, köpte kaffe och vitlöksbaguette, sen gick jag hem till Sara och vi drack te, fikade, pluggade, gjorde IQ-test och snackade gymnasium.
    Vid sex hämtade pappa mig så drog vi ner på Gymnasiemässan (igen för min del), snackade med de skolor som var mest intressanta och sedan gick jag ner till D-hallen för cheerträning klockan sju. Sedan hem och sova.
  • I lördags: Mötte upp Sissela på stan, gick på Thoréns öppet hus, drog hem till mig en snabbis, sen drog vi hem till Sissela för att inte göra någonting alls. Sedan drog vi ner på stan igen, skulle träffa några, men vi slutade hos mig igen, innan vi träffade Leo på stan vid typ halv elva och sedan åkte vi hem till Sissela igen. Kollade på Breaking Dawn sen sov vi. Helt ointressant.
  • I söndags: Vaknade vid tio, tog bussen hem till Josse och åkte med hennes familj till Fyrispark där vi skulle stå på loppis för klassen. Ganska roligt faktiskt, fick ihop lite pengar!
    Vid fem hade jag träning som vanligt, gick bra, körde massa pyrre!
  • Igår: Skooooola som vanligt, och träning på kvällen. Gick awesome som vanligt haha, men de går lite skador och så, vilket är synd..
  • Idag: Inte mycket speciellt, luciaövning efter lunch för de som vill vara med i luciatåget i december. Behövde inte gå på svenskan heller då, hihi. På profilen skulle vi sela badminton på Fyrisfjädern, och det gick skiiiitbra, ägde ut alla osvosv. Fast nej, inte riktigt. Fast bra gick det ändå.
    Väl hemma satte jag mig med en kopp hemmagjord latte, alltid asgott! Köpte kopparna från mitt eget bord på loppisen, så nu dricker jag kaffe ur någon i min klass gamla koppar hahaha.
    Åkte upp med pappa på gränby en sväng också, åt middag och handlade.
 
Nu ska jag ta och packa för imorgon, vi har simning på idrotten och det är inte kul alls. Ska fortsätta kolla på National Geographic, nya favvokanalen ju, aaasgrymm. Så kanske jag kollar på ett avsnitt Chuck också. Godnatt iallafall babes.
 

Hail

Sorry för dålig uppdatering, har inte haft tid för det.
I helgen var jag på "weekend" i stockholm med pappa och lillasyster, jättemysigt, fick med mig lite saker hem också som ni får se ikväll!

Just nu har jag bild, vi har skitkul med Emils nya mössa... Han bjöd på glass också, han har gått i våran klass i ett år, haha.

Vi hörs ikväll, puuuuss. ❤


RSS 2.0